Eddy
Spaansen

Een vrijblijvend gesprek aanvragen?

085 - 27 33 037

Persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsontwikkeling in Overijssel

coach overijssel

Ben je op zoek naar coaching in de provincie Overijssel? Invitar biedt personal coaching, training en advies op het gebied van carrière planning, ambitie, strategie ontwikkeling, motivatie en visie ontwikkeling. Dagelijkse verplichtingen, routine en stress maken het veelal ingewikkeld om stil te staan bij de efficiëntie van je dagelijkse handelen. Ondanks je dagelijkse beslommeringen is het essentieel dat je af en toe de tijd neemt om te reflecteren over je functioneren. Met personal coaching bouw je momenten in om jouw bewustzijn hierover te optimaliseren. Samen met de professionele sparring partner van Invitar worden grote en kleine blokkades weggewerkt, om de groei en ontwikkeling van jouw kwaliteiten te stimuleren. Meer weten over Invitar? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Met coaching in Overijssel vind je de juiste koers

Coaching biedt jou de mogelijkheid om te stappen te zetten, het juiste pad te vinden en te ontdekken wat je nu echt wilt bereiken in het leven. Welk coachingstraject optimaal bij je past, hangt af van de doelen die je wilt behalen met de coaching. Ook is niet van tevoren te bepalen hoeveel sessies er nodig zijn om het resultaat te bereiken. De ene persoon heeft acht sessies nodig, terwijl de ander binnen twee of vier sessies zijn doel bereikt. Binnen de uiteenlopende coachingstrajecten stimuleert Invitar jouw vaardigheden en kwaliteiten. Met de juiste vragen weet de coach zelfonderzoek te stimuleren en je een spiegel voor te houden. Hierdoor leer je wat jouw zwakke en sterke punten in het leven zijn, en op welke manier je het beste jouw doel kunt bereiken.

Met personal coaching behaal jij jouw doelstelling

Wil je met coaching in Overijssel aan de slag om jouw doelstellingen te behalen? Personal coaching leidt je op weg om jouw innerlijke kracht te vinden. Je leert gedurende het traject om oude patronen los te laten, je leven inhoud en vorm te geven en effectiever te communiceren. Bovendien leer je jouw vaardigheden en natuurlijke talenten kennen en weet je deze vervolgens beter in te zetten. Hierdoor ontstaat een beter zelfbeeld en meer geluk in het leven.

Wanneer zet je personal coaching in?

Personal coaching kun je voor diverse redenen gebruiken in je leven:

 • Zelfverzekerder worden
 • Balans aanbrengen in je leven
 • Meer plezier krijgen in het leven
 • Inzicht krijgen in je kwaliteiten en vaardigheden
 • Je innerlijke drijfveer en mogelijkheden vinden
 • Nieuwe motivatie en inspiratie opdoen
 • Eenvoudiger keuzes willen en durven maken
 • Beter leren communiceren
 • Leven vanuit je hart en passie
 • Doen waar je echt van droomt
 • Leren loslaten

Werkwijze personal coaching

Ieder coachingstraject begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Gedurende dit oriënterende gesprek onderzoeken we jouw wensen en creëren we jouw concrete coachvraag. Vervolgens leggen we verbinding tussen de persoon (het gevoel) en het bedrijfsleven (de drive). Door deze twee onderdelen met elkaar te verbinden, wordt een persoon ijzersterk in zijn of haar functie. Staan deze twee elementen los van elkaar? Dan ontstaan er veelal situaties waarbij een persoon niet meer efficiënt functioneert. Voorbeelden zijn stress, een burn-out of overspanning. Als motivator en vertrouwenspersoon haalt Invitar mensen uit een negatieve spiraal en motiveert ze om weer kracht te halen uit het leven. Vaak spelen andere oorzaken een rol bij de gedragingen van een persoon. Wij gaan op zoek naar de kern van het probleem en proberen bewustzijn te creëren over de gedragingen en emoties. Vervolgens biedt Invitar handvatten waardoor mensen weer verantwoordelijkheid nemen in hun eigen leven.

Effecten van coaching in Overijssel

Mensen die met coaching aan de slag gaan, merken binnen een korte termijn veelal een groot effect. Door de flinke ontwikkeling die ze meemaken, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak, staan zij veel sterker in het leven. Ook op de lange termijn zijn de effecten duidelijk zichtbaar.

Aan de slag met personal coaching

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen? Wil je weten hoe jij jouw vaardigheden en kwaliteiten zo optimaal mogelijk kan inzetten voor je bedrijf? Of wil je als medewerker erachter komen hoe jij jouw ambities kan laten uitkomen? Invitar biedt je de mogelijkheid om verantwoordelijkheid in je eigen leven te nemen. Wil je meer weten over coaching van Invitar? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Ook leuk om te lezen...

Terug naar het overzicht