Eddy
Spaansen

Een vrijblijvend gesprek aanvragen?

085 - 27 33 037

Advies

Naast coaching en training kun je ook bij Invitar terecht voor een advies. Heb je bijvoorbeeld te maken met een moeizame samenwerking of met conflicten? Of vraag je je af welke leiderschapsstijl het beste bij jouw organisatie past? Een advies kan ook over ontwikkelingsvragen gaan, wanneer uw organisatie bijvoorbeeld een andere koers wil gaan varen.

Mogelijke kwesties kunnen dus zeer uiteenlopend zijn. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het hervormen van de cultuur binnen jouw organisatie of het meer herkennen en erkennen van talenten. Of juist onderwerpen zoals klantgerichtheid en personeelswerving.

Advies door Invitar

Bij Invitar geen ellenlange rapporten en een alleswetende adviseur die met zijn toverstafje zwaait. Ik kijk graag samen met jou naar de organisatie. Eerst lossen we op de korte termijn prangende vraagstukken op, zodat er lucht ontstaat. Vervolgens brengen we veranderingen teweeg die doorwerken op de lange termijn. Hierdoor ontwikkelt de organisatie zich tot een plek met aantrekkingskracht voor klanten en medewerkers.  

Meer weten over Advies door Invitar? 

Leeft er binnen jouw organisatie een vraagstuk en ben je op zoek naar een passend advies?  Neem dan gerust contact op met Invitar. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik graag wat er speelt. Samen kunnen we een schets maken van de eerste stap in het adviestraject. 

Invitar hanteert de ethische gedragscode van het NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches.